Telefoni

Gidion IT er din totalleverandør med alt inden for telefoni

Gidion IT tilbyder nogle af markedets mest moderne telefoniløsninger, eksempelvis IP-telefoner, Softphone klienter til PC samt mobiltelefoni og datakort. Vi samarbejder med to af Danmarks største IP-telefoniudbydere.

Få effektiv kommunikation

Vi har en smart og effektiv kommunikationsplatform til iværksættedrevne startups, globale giganter og alt derimellem. Platformen var en af de første på markedet, som baserede sin telefoniløsning på ”skyen”, og den har været en drivende kraft i den digitale ændring på området.

Alle kolleger samlet i en app

I app'en kan du foretage opkald, åbne og lukke kontakten, chatte med kolleger, se hvem der ringer selvom kontakten ikke er gemt, foretage billigere opkald i udlandet og meget mere. Det betyder ikke noget, hvilken platform du arbejder fra. Det er let at arbejde med, og du kan synkroniser overalt.

Endelig en samlet løsning i de nordiske lande

Platformen er den eneste service på markedet, som samler dine kolleger i Danmark, Norge, Finland og Sverige på den samme platform med telefoni, tavler og intern kommunikation. Mange nordiske kunder, som vælger denne løsning, går fra seks eller syv leverandører og app's til kun én. Du får en fælles aftale, et sted til administration og alle dine kolleger samlet i en app. Derudover er alle opkald i virksomheden gratis.

Fuld kontrol over dine telefonkøer

Hvor længe venter dine kunder i telefonkøen, før du eller dine kolleger svarer? Med statistikfunktionen i mobilappen får du at vide, hvordan din telefonkø ser ud. Du kan se, hvor mange opkald der blev besvaret, kundernes ventetid i gennemsnit og opkaldslængden i gennemsnit. Du får statistikker for dagen, den sidste uge samt den sidste måned.

Nemt

Det skal være nemt at være kunde hos Gideon, så vi klarer det hele for dig…

Opsigelse

Vi opsiger din nuværende aftale.

Nummerflytning

Vi flytter dine eksisterende numre.

Opsætning

Vi opsætter hele din telefonløsning.

Funktioner

Hurtig omstilling

Du får enkel omstilling af indkommende kald til dine kolleger. Du kan omstille direkte eller med en indtalt henvisning. Vores app giver dig overblik over alle medarbejdere og viser, om de er ledige, optaget eller gået hjem.

Afspil gamle telefonsamtaler

Kunne det ikke være rart hvis man kunne afspille gamle telefonopkald? Det kan du med vores app, som automatisk optager ind- og udgående opkald. Funktionen er valgfri og kan tilpasses hver enkelt medarbejder.

Indmeld telefoner

Hvem skal modtage opkald fra firmaets hovednummer? Du kan styre det hele fra din app, hvor du kan ind- og udmelde dig selv og dine medarbejdere. Ringetid og rækkefølgen i ringegruppen kan også tilpasses efter behov.

Åbningstid og arbejdstid

Du kan rette åbningstiderne for firmaets hovednummer eller arbejdstiden for din personlige telefon. Vi har gjort det muligt at rette tiderne for både fastnet og mobilnumre, så du kan holde fri, når du har fri.

Statistik

Hvor mange opkald bliver aldrig betjent, og hvor lang tid venter kunderne, før de får hjælp? Vores app giver dig overblik over alle firmaets afdelinger, og informationerne kan vises for den enkelte dag, uge eller måned.

Visuel telefonsvarer

Har du aflyttet alle beskederne på din telefonsvarer? Her er det nemt og overskueligt at aflytte indtalte beskeder på din telefonsvarer. Med et visuelt overblik misser du ikke en besked igen.

Velkomstbesked

Giv dine kunder en professionel og varm velkomst. Funktionen er valgfri og kan altid opdateres via app'en.

Personlig køkontrol

Hvis du er optaget, sættes kunden i kø, indtil du bliver ledig igen. Funktionen kan tilføjes både mobiler og hovednumre.

Se hvem der ringer

Indgående opkald, som ikke findes i kontakter, identificeres og navngives automatisk ved hjælp af Krak.

Kalenderintegration

Vores telefonsystem kan snakke sammen med din kalender, eksempelvis "Henning er i møde indtil kl. 13.30".

Åbningstider

Opret åbningstider på hovednumre eller afdelinger. Åbningstider kan indstilles dagligt, ugentligt og årligt.

PC-omstilling

Med en Softphone app til din PC/Mac, har du overblik over alle medarbejdere, og du kan modtage og omstille opkald.

Ringe tilbage-funktion

Hvis du er optaget på mobilen, kan medarbejdere og kunder automatisk blive ringet op, når du er ledig igen.

Profilstyrring

Du kan også oprette tidstyret profiler. Profilen styrer: nummervisning, viderestillinger, telefonsvarer osv.

Ringegrupper

I ringegrupper kan du fordele opkaldene blandt flere mobiler. Ringegrupper kan tilpasses individuelt med ringetid, rækkefølge m.m.

Tastevalg

Du kan også oprette tastevalg på hovednummeret og dermed fordele opkald automatisk rundt i firmaet, eksempelvis "Tast 1 for salg, 2 for bogholderi…”.

Overvåge dataforbrug

Er du i tvivl om, hvornår dit mobildata er opbrugt? Du kan se og overvåge dit inkluderet data i realtid via din app.

Udvidet statistik

Hvor mange opkald besvarer virksomheden? Hvor længe venter kunderne i kø? Du kan følge det hele i din app.

Teleselskab

Vi arbejder sammen med Telavox, som blev grundlagt i 2002 og i dag har mere end 160 ansatte og 250.000 brugere. I 2015 blev virksomheden kåret som en af de 100 førende teknologivirksomheder i Europa. Telavox befinder sig i Sverige, Danmark og Norge og anvender Telias samt Telenors netværk i Danmark. Telavox har vundet flere priser for deres innovative system og funktioner.

Telavox er:

-          Kåret til årets digitale Gazelle af Dagens Industri og Google.

-          Kåret til årets bedste teleoperatør i 2015.