Kompetencer

 

VORES KUNDER
Gidion tilbyder komplette IT løsninger tilpasset kundernes individuelle behov og ønsker, herunder også service og support hos kunden.
 
IT ER VORES KERNEKOMPETENCE
Vi tilbyder at varetage den fulde drift af kundens IT-løsning, lige fra design til idriftsætning.  Vi sørger for en høj driftssikkerhed igennem løbende servicering og vedligeholdelse. Dette frigiver ressourcer til kunden, som i stedet kan fastholde sit fokus på egen kerneforretning.

LET OG ANVENDELIG IT
Vores mission er, at gøre IT til et anvendeligt og effektivt hjælpeværktøj med kundens
behov i fokus.

DET HANDLER OM TILLID
Vi er totalleverandør og IT specialister for vores kunder, som anser os for deres loyale samarbejdspartner. Med 15 år i branchen har vi opbygget stor viden om vores kunders behov. Vi supplerer gerne med ekspertviden og feedback, når en kunde står overfor valg af ny IT-løsning, planlægning af nye systemer og implementering af disse. Vi leverer seriøst og professionelt arbejde uden unødvendige gener for kunden.

DRIFTSIKKERHED
Vi har stor fokus på de løbende opgaver efter implementering af systemerne, så bruger indlæring og drift sker så gnidningsløst som muligt.

MOBILITET ER EFFEKTIVITET
Når man er meget på farten eller arbejder ude af huset, er digital kommunikation med kunder, leverandører og kollegaer, et uundværligt arbejdsredskab, som både kan effektivisere samt fremme konkurrencedygtigheden.  Gidion hjælper kunderne godt i gang med disse.